Bagger beim Bau

Vi står bag dig.

Pålidelighed – erfaring – viden – medarbejdere – nærhed

Telefon-Service
Bag ved Baltic FS og vores Officielle Partnere står mere end 10.000 medarbejdere her fra regionen og en omsætning på over 1,4 milliarder Euro. Baltic FS’s Officielle Partnere er mellemstore virksomheder, der som oftest er traditionsvirksomheder, der drives af familien eller ejeren selv. Disse har til dels arbejdet sammen i mange år. Den eksklusive kreds af Officielle Partnere er håndplukket ud fra kriterierne kompetencer, kapaciteter og referencer.

Ved hjælp af ydelserne fra vores Officielle Partnere, der har indgået en eksklusiv-kontrakt med Baltic FS, er vi i stand til at tilbyde en samlet løsning til sammensatte opgaveområder. Vi kan takle den globale konkurrences krav, fordi vores mellemstore, regionale virksomheder både bygger på solide værdier og på pålidelig og langsigtet handlen. Dermed udgør Baltic FS en nyskabelse og et forbillede i det tyske virksomhedsliv.

„Vi er glade for den anerkendelse, som vores forretningsforbindelser viser os, og vi er stolte af vores Officielle Partnere, som danner grundlaget for denne succes.”
Mirko Schönfeldt, Forretningsfører Baltic FS


Det allervigtigste i ethvert projekt er overholdelsen af omkostninger, tidsfrister og kvalitet. Fordi Baltic FS’s Officielle Partneres ydelser fungerer gnidningsfrit med hinanden, kan vi sørge for, at kunden ikke oplever samarbejds- og koordinationsproblemer på grænsefladerne mellem forskellige opgaver. Disse ville ellers udgøre en risiko- og omkostningsfaktor. I og med at Baltic FS og vores Officielle Partnere er velintegrerede i regionen, er ikke kun de bogstavelige veje korte, men vi har også en god kontakt til myndighederne, politikerne, virksomhedslivet og andre dele af samfundet.

I forbindelse med planlægningen af den faste Femern Bælt-forbindelse kunne Baltic FS afgive tilbud til konsortierne til de store anlægskontrakter på i alt ca. 200 mio. Euro. Vores gode forbindelser både til bygherren og konsortierne, men også til politikere og andre virksomheder på begge sider af Femern Bælt viser ikke kun, at der er stort behov for omfattende løsninger med regional viden og regionale medarbejdere, men det er også et bevis for, at Baltic FS er i stand til at imødegå disse exceptionelle krav bedre en mange andre meget større konkurrenter.

Med vores særlige form for understøttelse kan Baltic FS også være en værdifuld partner i andre projekter så som tilslutningen af jernbanenettet, udbygningen af motorvejen, Femern Sund-broen, Kieler-kanalen, midlertidig indkvartering af flygtninge eller andre store og komplekse projekter.