Bagger beim Bau

Baltic FS’s grundlæggelse

"Sammen er vi stærkere og kan løse meget større og meget mere komplekse opgaver, end hver for sig."

Da det stod klart, at der skulle opføres et af historiens største byggeprojekter i Europa mellem den tyske ø Femern og danske Rødbyhavn, gik fire modige og fremsynede mellemstore virksomheder sammen for at forene deres kræfter – firmaer, som i mere end 100 år har drevet virksomhed i regionen med stor succes.

I fællesskab vil virksomhedsgruppen Gollan, Grebien GmbH, Grothe Bau og Lübecker Wachunternehmen sammen med de officielle partnere i BALTIC FS tilbyde de udførende virksomheder ved store byggeprojekter en “all-inclusive pakke” for samtlige opgaver i forbindelse indretning og drift af store byggepladser, så disse kan koncentrere sig helt og holdent om deres kerneopgave.

De fire virksomheder, der drives af ejerne selv, har klaret sig godt på markedet i flere generationer på grund af høj kvalitet, innovation og pålidelighed. Vi står til rådighed for virksomheder, der er i gang med at realisere større byggeprojekter, med erfaring og professionalitet, med kendskab til det lokale erhvervsliv og samfund.

På den måde får du den uvurderlige fordel, at du kan udnytte de samme muligheder, som en lokal virksomhed kan.

Mirko Schönfeldt
Forretningsfører for Baltic FS er Mirko Schönfeldt. Han er født 1974, er gift og har fire børn. Mirko Schönfeldt er uddannet advokat.
Efter at have boet i Norge ekspanderede Mirko Schönfeldt for firmaet HOCHTIEF deres projektudvikling til Sverige. Derefter var han projektleder på ”Marco Polo Tower” i Hamborgs Hafen City.

Hos HOCHTIEF var Mirko Schönfeldt desuden medlem af koncernens kompetenceteam for bæredygtighed.